Megint csak a téma miatt kap helyet és nem szakmázunk rajta (arra megvan itt a lehetőség).
Mostanában én is lustulok és gyakrabban veszek dobozos sört, mint üvegest - nincs macera a fogyasztás után. De tapasztalati tény, hogy üvegből jobban esik. Még akkor is, ha a dobozból pohárba öntöm. Van ennek bármilyen objektív magyarázata?
A BeerCartel szerint van. Szerintük az ízlelés nem a szájban kezdődik. Pohárban sokkal jobban néz ki a sör, a színek, formák már elkezdik stimulálni az agyunkat. Ehhez jönnek az illatok, az ital párolgása és a carbonation (bármit is jelentsen).
A grafika állításával ellentétben a csapolt sör szerintem nem visz mindent. Annyi híg, savanyú csapolt sörrel találkoztam idén nyáron, hogy inkább legyen üveges.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.